Badkamer led inbouwspots en de kleurtemperaturen

Led inbouwspots badkamer zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Je hebt diverse keuzes uit de kleuren en materialen van de behuizing, de grootte van de inbouwspots, de mate van waterdichtheid en de dim- en kantelbaar-heid. Maar er is nog een aspect waar je op kunt letten bij het kopen van badkamer led inbouw spots: de kleurtemperatuur van het licht. De temperatuur die het witte licht uitstraalt, bepaalt immers de sfeer van de gehele badkamer. Je kunt kiezen uit warm wit licht, dimbaar wit licht en helder wit licht. We zullen uitleggen wat de verschillen tussen deze inbouwspots zijn.

Warm witte en dimbare badkamer led inbouwspots

Met warm witte led inbouwspots creëer je een gezellige en ontspannen sfeer in de badkamer, terwijl je nog wel alles goed kunt zien. Wil je zorgen voor nog meer sfeer in de badkamer, dan kun je kiezen voor warm witte dimbare led inbouwspots badkamer. Je kunt hiermee zelf de intensiteit van het licht instellen. Dit kan met behulp van de meegeleverde dimmer. Wanneer je je ’s ochtends klaarmaakt om weg te gaan, kun je het licht wat feller laten stralen, en wanneer je ’s avonds wilt gaan ontspannen in bad, kun je juist kiezen voor gedimd licht. Zo kun je de badkamer zelf eenvoudig tot een sfeervolle omgeving maken met badkamer led inbouwspots.

Helder witte led inbouw spots badkamer

Naast warm wit kun je ook kiezen voor helder wit. Deze spots geven licht af met een helderheid van 5% meer dan warm witte badkamer led inbouwspots, maar door de helderheid lijkt het licht nog feller. Het geeft een heel andere sfeer dan warm wit: de helderheid van deze badkamer led inbouwspots geven de ruimte een koele en schone uitstraling. Sommige mensen associëren dit met een ziekenhuis, maar helder witte badkamer led inbouw spots kunnen juist helpen om de badkamer een modernere uitstraling te geven. Je kunt helemaal zelf kiezen of je voor warm wit of helder wit gaat, en welke uitstraling je de badkamer hiermee wilt geven!

Sfeer creëren met badkamer led inbouwspots

Sfeerverlichting zorgt ervoor dat je je prettig voelt in huis, en dat je je in een ontspannen omgeving kunt bevinden. Misschien denk je bij badkamers in de eerste instantie aan hard, tl-achtig licht, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Met badkamer led inbouwspots kun je namelijk ook in de badkamer zorgen voor een sfeervolle omgeving. Kies voor een warme witte kleur en waterdichte, dimbare spots, voor de perfecte verlichting tijdens je bad of douche.

De kleur van het licht in de badkamer

Het laatste wat je wilt als je ’s ochtends net bent opgestaan en naar de badkamer gaat voor een douche, of als je thuiskomt van een lange dag en lekker in een warm bad wilt gaan liggen, is oog in oog komen te staan met een harde, felle verlichting. Door te kiezen voor badkamer led inbouwspots met een zachte, warm witte kleur, voel je je direct een stuk ontspannender in de badkamer, wat zorgt voor een stuk meer rust. Er is een groot aanbod aan warme led inbouwspots badkamer in verschillende tinten, dus je kunt zelf kiezen welke jij het prettigst vindt.

Dimbare verlichting in de badkamer

Extra handig voor in de badkamer zijn badkamer led inbouwspots met de optie om het licht te dimmen. Met een draai aan de knop kun je hiermee zelf de intensiteit van je verlichting instellen. Wanneer je wat feller licht nodig hebt om bijvoorbeeld je make-up goed op te doen, kun je de intensiteit van je badkamer led inbouwspots wat hoger draaien. En wanneer je lekker languit wilt liggen voor een bad, kun je er juist voor kiezen om het licht te dimmen. Zo creëer je een fijne en ontspannen sfeer in de badkamer, waar je je echt op je gemak kunt voelen. Let er wel op dat je dimbare badkamer led inbouwspots ook waterdicht of spat waterdicht zijn, zodat je kunt genieten van een sfeervolle, maar ook veilige verlichting in je badkamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s