Led inbouwspots voor in de badkamer zijn duurzaam en met IP 44 veilig en spat waterdicht.

Led inbouw lampen kopen bij de juiste leverancier

Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op het kopen van een led inbouwspots: led verlichting is immers veilig, milieuvriendelijk en mooi in elk interieur. Door deze grote populariteit, zijn er heel veel verschillende aanbieders op de markt die elk hun eigen badkamer led inbouwspots aanbieden.

Voordat je een led inbouwlamp aanschaft, is het dus belangrijk om te controleren of de leverancier wel betrouwbaar is, zodat je gegarandeerd bent van een goed werkende led inbouwlamp. We geven je enkele tips die je kunt gebruiken om te controleren of je te maken hebt met een aanbieder die je kunt vertrouwen.

Badkamer koof verlichting

Gezellige accentverlichting met led inbouwspots badkamer

Led inbouwspots in de badkamer kunnen een geslaagde accentverlichting zijn, wanneer je ze op de juiste manier plaatst. Wat is accentverlichting precies, waarom zou je het gebruiken, en welke led inbouwspots badkamer heb je hiervoor nodig?

Soorten led inbouwspots badkamer

In de badkamer kun je gebruik maken van verschillende soorten led inbouwspots. Zo heb je standaard led inbouwspots badkamer in het plafond, als basisverlichting. Deze verlichting is in principe altijd aan wanneer je in de badkamer bent, en zorgt ervoor dat de ruimte goed verlicht is zonder dat hierbij rare schaduwen ontstaan. Naast de basisverlichting kun je gebruik maken van led inbouwspots badkamer als taakverlichting. Dit zijn kleinere spots op plekken waar je licht nodig hebt om goed te kunnen zien waar je mee bezig bent, bijvoorbeeld bij de spiegel voor tijdens het scheren of opmaken. En dan is er nog sfeerverlichting, bijvoorbeeld met dimbare led inbouwspots badkamer. Voor de extra sfeer in de ruimte, kun je gebruik maken van accentverlichting. Hierbij gebruik je kleine spotjes met een scherpe lichthoek, zodat ze bepaalde voorwerpen kunnen uitlichten.

Badkamer led inbouwspots 3 watt

De straal van accentverlichting

Normale led inbouwspots badkamer zijn gemaakt om de gehele ruimte te kunnen verlichten, en hebben daarom een zogenoemde stralingshoek van 330 graden. Zo kunnen ze het licht verspreiden door de hele badkamer. Led inbouwspots voor in de badkamer als accentverlichting daarentegen, maakt gebruik van een stralingshoek van slechts 50 graden, zodat het licht wordt gecentreerd op een bepaald deel van de badkamer. Dit geeft een mooi effect.

Voorwerpen uit lichten met led inbouwspots badkamer

De kleinere led inbouwspots voor in een badkamer zijn een ideale manier om extra sfeer te creëren in de badkamer. Misschien heb je er een mooi beeldje staan of een fraaie plant, die je met behulp van de accentverlichting mooi kunt uitlichten. Daarnaast kun je natuurlijk ook kleine led inbouwspots badkamer plaatsen in de douche, boven de wastafel of bij het bad. Dit zorgt voor een mooie uitstraling in de ruimte, waardoor je je altijd op je gemak kunt voelen tijdens de alledaagse taken in de badkamer.