Led Inbouwspots badkamer verlichting

Led Inbouwspots voor in de badkamer zijn mooi en zuinig

Led inbouwspots voor in de badkamer zijn duurzaam en met ip44 veilig

Led inbouwlamp kopen bij de juiste leverancier

Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op het kopen van een led inbouwlamp: led verlichting is immers veilig, milieuvriendelijk en mooi in elk interieur. Door deze grote populariteit, zijn er heel veel verschillende aanbieders op de markt die elk hun eigen badkamer led inbouwspots aanbieden.

Voordat je een led inbouwlamp aanschaft, is het dus belangrijk om te controleren of de leverancier wel betrouwbaar is, zodat je gegarandeerd bent van een goed werkende led inbouwlamp. We geven je enkele tips die je kunt gebruiken om te controleren of je te maken hebt met een aanbieder die je kunt vertrouwen.

Lees de klantenreviews

De ervaringen van klanten die eerder een led inbouw lamp bij de betreffende leverancier hebben gekocht, zijn over het algemeen een goede maatstaf voor het controleren of de aanbieder betrouwbaar is. Let er hierbij wel op dat de reviews ook op een onafhankelijke website staan, en niet alleen op de site van de aanbieder zelf. Kiyoh is hier een goed voorbeeld van: deze website controleert of de reviews door echte klanten zijn geschreven en niet door het bedrijf van de led inbouwlamp zelf.

Controleer of de contactgegevens beschikbaar zijn

Een professioneel bedrijf zet de contactgegevens altijd op een goed vindbare plaats op de website neer. Wanneer je geen adresgegevens, telefoonnummer en e-mail op de site van de aanbieder van de led inbouwspots voor de badkamer kunt vinden, kun je de leverancier maar beter niet vertrouwen. Tevens zijn Nederlandse webwinkels verplicht om hun KvK-nummer duidelijk op de site te plaatsen, zodat deze voor iedereen vindbaar is.

Garantie op de led inbouwlamp

Wanneer je ervan gegarandeerd bent dat je een kapotte of niet werkende lamp weer terug kunt sturen voor het bedrag dat je ervoor betaald hebt, kun je ervan uitgaan dat de leverancier van de led inbouwlamp betrouwbaar is. De aanschaf van een led inbouwlamp is namelijk een redelijke investering, dus wanneer de leverancier echt betrouwbaar is, zal hij ervoor zorgen dat hij er garantie op geeft zodat je deze aankoop zonder risico kunt maken

Gezellige accentverlichting met led inbouwspots badkamer

Led inbouwspots in de badkamer kunnen een geslaagde accentverlichting zijn, wanneer je ze op de juiste manier plaatst. Wat is accentverlichting precies, waarom zou je het gebruiken, en welke led inbouwspots badkamer heb je hiervoor nodig?

Soorten led inbouwspots badkamer

In de badkamer kun je gebruik maken van verschillende soorten led inbouwspots. Zo heb je standaard led inbouwspots badkamer in het plafond, als basisverlichting. Deze verlichting is in principe altijd aan wanneer je in de badkamer bent, en zorgt ervoor dat de ruimte goed verlicht is zonder dat hierbij rare schaduwen ontstaan. Naast de basisverlichting kun je gebruik maken van led inbouwspots badkamer als taakverlichting. Dit zijn kleinere spots op plekken waar je licht nodig hebt om goed te kunnen zien waar je mee bezig bent, bijvoorbeeld bij de spiegel voor tijdens het scheren of opmaken. En dan is er nog sfeerverlichting, bijvoorbeeld met dimbare led inbouwspots badkamer. Voor de extra sfeer in de ruimte, kun je gebruik maken van accentverlichting. Hierbij gebruik je kleine spotjes met een scherpe lichthoek, zodat ze bepaalde voorwerpen kunnen uitlichten.

Badkamer led inbouwspotjes


De straal van accentverlichting

Normale led inbouwspots badkamer zijn gemaakt om de gehele ruimte te kunnen verlichten, en hebben daarom een zogenoemde stralingshoek van 330 graden. Zo kunnen ze het licht verspreiden door de hele badkamer. Led inbouwspots badkamer als accentverlichting daarentegen, maakt gebruik van een stralingshoek van slechts 50 graden, zodat het licht wordt gecentreerd op een bepaald deel van de badkamer. Dit geeft een mooi effect.

Voorwerpen uit lichten met led inbouwspots badkamer

De kleinere led inbouwspots badkamer zijn een ideale manier om extra sfeer te creëren in de badkamer. Misschien heb je er een mooi beeldje staan of een fraaie plant, die je met behulp van de accentverlichting mooi kunt uitlichten. Daarnaast kun je natuurlijk ook kleine led inbouwspots badkamer plaatsen in de douche, boven de wastafel of bij het bad. Dit zorgt voor een mooie uitstraling in de ruimte, waardoor je je altijd op je gemak kunt voelen tijdens de alledaagse taken in de badkamer.

Badkamer led inbouwspots en hun kleurtemperaturen

Led inbouwspots badkamer zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Je hebt diverse keuzes uit de kleuren en materialen van de behuizing, de grootte van de inbouwspots, de mate van waterdichtheid en de dim- en kantelbaarheid. Maar er is nog een aspect waar je op kunt letten bij het kopen van badkamer led inbouw spots: de kleurtemperatuur van het licht. De temperatuur die het witte licht uitstraalt, bepaalt immers de sfeer van de gehele badkamer. Je kunt kiezen uit warm wit licht, dimbaar wit licht en helder wit licht. We zullen uitleggen wat de verschillen tussen deze inbouwspots zijn.

Warm witte en dimbare badkamer led inbouwspots

Met warm witte led inbouwspots creëer je een gezellige en ontspannen sfeer in de badkamer, terwijl je nog wel alles goed kunt zien. Wil je zorgen voor nog meer sfeer in de badkamer, dan kun je kiezen voor warm witte dimbare led inbouwspots badkamer. Je kunt hiermee zelf de intensiteit van het licht instellen. Dit kan met behulp van de meegeleverde dimmer. Wanneer je je ’s ochtends klaarmaakt om weg te gaan, kun je het licht wat feller laten stralen, en wanneer je ’s avonds wilt gaan ontspannen in bad, kun je juist kiezen voor gedimd licht. Zo kun je de badkamer zelf eenvoudig tot een sfeervolle omgeving maken met badkamer led inbouwspots.

Badkamer led inbouwspots in een koof


Helder witte led inbouw spots badkamer

Naast warm wit kun je ook kiezen voor helder wit. Deze spots geven licht af met een helderheid van 5% meer dan warm witte badkamer led inbouwspots, maar door de helderheid lijkt het licht nog feller. Het geeft een heel andere sfeer dan warm wit: de helderheid van deze badkamer led inbouwspots geven de ruimte een koele en schone uitstraling. Sommige mensen associëren dit met een ziekenhuis, maar helder witte badkamer led inbouw spots kunnen juist helpen om de badkamer een modernere uitstraling te geven. Je kunt helemaal zelf kiezen of je voor warm wit of helder wit gaat, en welke uitstraling je de badkamer hiermee wilt geven!

Sfeer creëren met badkamer led inbouwspots

Sfeerverlichting zorgt ervoor dat je je prettig voelt in huis, en dat je je in een ontspannen omgeving kunt bevinden. Misschien denk je bij badkamers in de eerste instantie aan hard, tl-achtig licht, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Met badkamer led inbouwspots kun je namelijk ook in de badkamer zorgen voor een sfeervolle omgeving. Kies voor een warme witte kleur en waterdichte, dimbare spots, voor de perfecte verlichting tijdens je bad of douche.

De kleur van het licht in de badkamer

Het laatste wat je wilt als je ’s ochtends net bent opgestaan en naar de badkamer gaat voor een douche, of als je thuiskomt van een lange dag en lekker in een warm bad wilt gaan liggen, is oog in oog komen te staan met een harde, felle verlichting. Door te kiezen voor badkamer led inbouwspots met een zachte, warm witte kleur, voel je je direct een stuk ontspannender in de badkamer, wat zorgt voor een stuk meer rust. Er is een groot aanbod aan warme led inbouwspots badkamer in verschillende tinten, dus je kunt zelf kiezen welke jij het prettigst vindt.

Badkamer led inbouwspots sfeer vol


Dimbare verlichting in de badkamer

Extra handig voor in de badkamer zijn badkamer led inbouwspots met de optie om het licht te dimmen. Met een draai aan de knop kun je hiermee zelf de intensiteit van je verlichting instellen. Wanneer je wat feller licht nodig hebt om bijvoorbeeld je make-up goed op te doen, kun je de intensiteit van je badkamer led inbouwspots wat hoger draaien. En wanneer je lekker languit wilt liggen voor een bad, kun je er juist voor kiezen om het licht te dimmen. Zo creëer je een fijne en ontspannen sfeer in de badkamer, waar je je echt op je gemak kunt voelen. Let er wel op dat je dimbare badkamer led inbouwspots ook waterdicht of spat waterdicht zijn, zodat je kunt genieten van een sfeervolle, maar ook veilige verlichting in je badkamer.